Οδηγίες Περιήγησης Για να περιηγηθείτε στο χώρο κάντε αριστερό κλικ με το ποντίκι μέσα στο παράθυρο (σε laptop διπλό tap και κρατήστε) και κρατήστε το πατημένο μετακινώντας το ποντίκι στην κατεύθυνση που θέλετε να κοιτάξετε ρυθμίζοντας παράλληλα την ταχύτητα περιστροφής. Κάντε κλικ πάνω στα εμφανή σημεία για να μεταβείτε στο σημείο αυτό.Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε εικονικά στον χώρο σαν να ήσασταν εκεί.

[iframe width=”100%” height=”700″ src=”http://enastros.gr/360″].

Το ’’Εναστρος’’ είναι μια αίθουσα δεξιώσεων δημιούργημα των αδελφών Μειμαρίδη που στεγάζεται σε ένα ολοκαίνουριο κτίριο το οποίο είναι μελετημένο και κατασκευασμένο με σκοπό να εξυπηρετεί το αντικείμενο αυτό.

Η προνομιακή του θέση, στην μέση της περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης κάνει το ’’Eναστρος’’την πιο εύκολα πρόσβαση αίθουσα της πόλης για τους καλεσμένους σας είτε αυτοί έρχονται από το ανατολικό τμήμα της είτε από το δυτικό η ακόμη αν έρχονται από άλλες περιοχές έκτος Θεσσαλονίκης.

Το ’’έναστρος’’ είναι μια τετραγωνισμένη αμφιθεατρική αίθουσα που παρέχει τεχνικά την δυνατότητα από πλευράς ήχου, φωτισμού και διακόσμησης στο να δώσετε στην μεγάλη σας βράδια το στυλ που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα των νέων συνταγών αλλά και ο σεβασμός στις παραδοσιακές αρχές και άξιες της καλής κουζίνας μας οδήγησαν στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πλουσιότατο και ευρύτατα αποδεκτό μενού που εκπλήσσει.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις και το αξεπέραστο μουσικό πρόγραμμα συντελούν στο να ζήσετε ένα…

Ονειρο
Αληθινο!!